Informasjon til deltager klasse S

Det nærmer seg opplæringshelg for klasse S og her kommer litt mer informasjon rundt gjennomføringen av opplæringen og hva du som deltager må ha med. Du vil også få en påminnelse dagen i forveien.

Opplæringen gjennomføres på denne måten.
Fredag kl. 18-21: Teoretisk grunnkurs ved Kaffekråa i Ålen
Lørdag kl. 09 - ca 20: Praktisk kjøring og teori ved HV Senteret i Haltdalen
Søndag kl. 09 - ca 17: Praktisk kjøring og teori ved HV Senteret i Haltdalen

Bruk av egen skuter
Du kan benytte egen skuter under den obligatoriske opplæringen. Denne må være registrert og ha gyldig forsikring. Det er ingen begrensninger på kilowatt for snøskuter ved obligatorisk opplæring. Skuteren skal være registrert for to og ha krok for slede.
Vi kommer til å gjennomføre kontroll av skilt og vognkort. 

Skilt skal være montert etter §2-9 - Beltemotorsykkel skal ha kjennemerke foran eller på venstre side. Har ikke beltemotorsykkel påmontert skilt kan vi avvise deg som deltager i opplæringen.

Hvis du tenker å stille med skuter som er registrert for 1 person MÅ du ta kontakt med oss. Det er ikke sikkert du kan stille med denne og må ha leieskuter. 
Ring Terje på 926 54 555 eller Arvid på 909 77 474.

Slede må medbringes - to deltakere kan dele på en slede. 

Leie av skuter
Ønsker du å leie skuter trenger vi å få bekretet dette så tidlig som mulig og helst i innen onsdag!. Vi samarbeider med Gummi og maskin på Røros og leie av skuter koster deg kr 2.600,- ink mva for hele helgen.  Inkluderer drivstoff og forsikring.

Overnatting:
Vi har ikke egen overnatting men samarbeider med Nordpå Fjellhotell. Du kan kontakt de på telefon 905 68 664. Si at du skal delta på skuteropplæring til Røros Ressurs. Det finnes andre muligheter også i Ålen om det er aktuelt.

Allergier:
Vi har varm matservering på lørdag. Har du allergier er det fint om du kontakter oss så snart som mulig slik at vi kan ta hensyn til dettte.

Ved oppmøte må du ha med:
* Legitimasjon med bilde
* Vognkort til snøskuteren
* Bevis på gjennomført trafikalt grunnkurs eller førerkort for annen klasse
* Godkjent og tilpasset styrthjelm (eventuelt godkjent CE-merket alpinhjelm)
* Varme klær, sko, hansker og eventuelt lue/finlandshette
* Matpakke på lørdag/søndag

COVID-19 - Smittevern:
Vi tar smittevern på høyeste alvor. I den forbindelse følger vi de retningslinjer som er gitt. Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon er det viktig at du holder deg hjemme og ikke møter opp til opplæringen. Ta gjerne kontakt så tidlig som mulig med oss slik at vi kan finne en løsning for deg.

Betaling:
Vi vil sende ut faktura til kursdeltager i etterkant av opplæringen. Du trenger ikke gjøre noen innbetaling før den tid.
Bestiller du skuter eller har overnatting vil det gjøres opp direkte med de det gjelder.

Ved uklarheter, ta kontakt med Terje på 926 54 555 eller Arvid på 909 77 474.

Vel møtt til en fin opplæringshelg!

For generell informasjon kan du også ringe 74 17 58 00.

Sist oppdatert 25.01.2022