Internat

På Skjetlein har vi internat for elever som har for lang eller tidkrevende reisevei til å dagpendle. Pris pr måned skoleåret 21/22 er 4400 kroner inklusiv middag mandag til torsdag. Internatet er stengt i helgene.

Internatet er nå fylt opp, de som har fått internatplass har fått bekreftelse på at de har fått plass. De som har fått plass vil også få en epost med internatreglement.

Om du ikke har fått bekreftelse på internatplass kan vi anbefale at du kan ta kontakt via lenken under om du ikke allerede har ordnet bosted på egen hånd:  
https://www.facebook.com/hanne.m.solberg/posts/10157668523475666

Vi åpner internatet fra kl 18.00 søndag 15. august, da kan du flytte inn. Du blir møtt av internathusmor og driftsleder.

Her kan du se reglement, oppdatert august 21 - Internatreglement vår 2021 rev aug_21.pdf

Under kan du se kontrakten for hybelleie, ta med en underskrevet versjon av dette når du kommer (NY):
Leiekontrakt elevhybel 2021-2022.pdf

Ta med følge utsyr: Dyne og sengeklær, klær ,toalettsaker, dopapir, vaskemiddel til renhold av klær og hybelrom (ikke grønnsåpe), støvsuger.
Kopper, bestikk, glass,tallerkner anbefales også.

Utstyr på tekjøkken er kasseroller, skjærefjøl, stekepanne, begrenset antall glass og krus, kniver, ostehøvel, øser, stekespade, kaffetrakter, vannkoker, toastjern, vaffeljern og i tillegg en liten fryser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert 17.08.2021