Velkommen som student ved THYF!

Svein Ove (002).jpg
Rektor Svein Ove Dyrdal

Velkommen som student ved THYF!

Høsten 2022 ønsker vi over 600 nye studenter velkommen til Trøndelag høyere yrkesfagskole (THYF). Vi er glade for at du er en av dem!

Søkningen til årets opptak har vært stor. Du er en av de heldige som har fått tilbud om studieplass. Det betyr at vi kommende studieår vil ha i overkant av 1350 studenter totalt.

Vår visjon er å bidra til framtidsrettet kompetanse i samspill med arbeidslivet. Gjennom et nært samarbeid med mange ulike bransjer, tilbyr vi relevante og aktuelle studier som etterspørres i dagens arbeidsmarked.

Fagskolen i Trøndelag markerte hele femti års virke i 2018. I august 2020 var sammenslåingen av sju fagskoler i Trøndelag til et samlet THYF et faktum med studiesteder fra Namdalen i nord til Støren i sør. Vi tilbyr i dag hele 32 ulike fagretninger.

Som student ved THYF har du medstudenter over hele Trøndelag. I Rørvik og i Trondheim har vi maritime og marine utdanninger. På Steinkjer kan du studere elkraft. Vi har landets eneste fagskoletilbud innen kart- og oppmålingsfag på Støren. Både på Levanger og Løkken kan du studere helse- og oppvekstfag. Maskin-, bygg-, anlegg-, sveise-, elektro-, prosess-, klima- og energi-, berg- og kulde- og varmepumpeteknikkfag er andre fag du kan studere ved Stjørdal, ved Chr. Thams og i Trondheim.

Nå har du gjort ditt valg. Det vil du ha glede og nytte av i framtida!

Du vil finne praktisk informasjon som gjelder oppstarten på ditt studiested under fanen «studiesteder» på www.thyf.no.

Vi gleder oss til å se deg. Velkommen til oss!