Restaurant- og matfag
Du lærer
- om kosthold, næringsmidler og ernæring
- tilberedning og servering av mat
- behandling av råvarer, mat og drikke
- om mattradisjoner
- om helsefremmende livsstil og hygiene
Du bør være
- praktisk anlagt og ha godt håndlag
- kreativ og nøyaktig
- serviceinnstilt
Du kan bli
- kokk, institusjonskokk eller servitør
- baker eller konditor
- pølsemaker eller kjøttskjærer
- slakter, butikkslakter eller sjømathandler
- fagarbeider i sjømatproduksjon eller industriell matproduksjon
Arbeidssteder
- hotell- eller restaurantnæringen
- sykehus og helseinstitusjoner
- næringsmiddelindustrien
- bakerier, konditorier eller slakterier
- forretninger som selger ferskvarer
Vi tilbyr disse programområdene
Les mer på:
Her kan man legge inn tekst hvis man vil skrive litt om f.eks søknad eller legge inn lenker til relevant informasjon
-
Første år
-
Andre år
Vg2 Kokk- og servitørfag
Vg2 Matfag
-
Tredje år
Veien videre
Her kan man skrive noe om veien videre etter endt skolegang, og legge inn knapper som lenker til f.eks studiesteder.