Måltidsledelse
Bilde med tillatelse fra samarbeidspartner Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Trøndelag (OKHRT).
Studiet i Måltidsledelse kombinerer teori og praksis på en måte som gjør deg bedre rustet til å lede mennesker, utvikle lønnsomme konsepter og ta gode beslutninger i en bransje i stadig endring. Etter endt studie vil du få 10 studiepoeng innen Ledelse, Økonomi og Markedsføring (LØM) og 5 studiepoeng innen prosjektledelse.
Studiet retter seg mot deg som jobber innen hotell, restaurant, kantine, catering eller andre deler av måltidsnæringen, og som ønsker å utvikle deg som leder. Det passer både for mellomledere, fagledere, eiere og ansatte med ambisjoner om å ta større ansvar i egen virksomhet.
Studiet er en del av den modulbaserte etter- og videreutdanningsporteføljen til THYF som tilbys for å dekke behovet for korte, modulbaserte utdanninger etterspurt av næringen.
Studiesteder
- Samlinger Trondheim og Oppdal (deltid)
Mer informasjon om studiet
Du finner mer informasjon om studiet, opptakskrav, studieplan m.m. i vår studiekatalog:
Samlingsplaner
Her finner du samlingsplaner for alle våre aktive studier:
Tidligere studieplaner
Ingen tidligere studieplaner.
Spørsmål
Har du spørsmål du ikke finner svar på, ta kontakt med oss på
