Mulighetenes messe

Velkommen til Mulighetenes Messe!

Velkommen til Mulighetenes Messe!

I 2020 prøver vi noe nytt og arrangerer Mulighetenes Messe på ettermiddagstid den 13.februar som en del av vinterfestuka i ny-kommunen vår. Dette ut fra ønsket til lokalt næringsliv og det er best tidspunkt for ungdommer som må forholde seg til søknadsfristen på videregående skoler. Vi håper derfor også på stor deltagelse fra foreldrene til ungdomsskoleelevene.

Vi avholder messen på Campus Fosen, i og rundt skolen og i kultursalen på campusen. Ved å benytte utearealet for vi god plass til entreprenører med tung maskinpark, kommunen, Forsvaret og alle Blålys etater. Her legger vi lista høyt og gir få begrensninger!

Vi åpner for at utstillere kan begynne å etablere stand og utstillinger fra kl 15.30. Samtidig vil vi ha åpen kantine, hvor det blir muligheter til å kjøpe både middag og kaffe.

Som en del av vinterfestuka blir vi en del av markeringen av kommunesammenslåingen. I den anledning går vi bredt ut og ønsker oss deltagelse fra alle bransjer. Her er det en gylden mulighet for å vise seg fram, sikre rekruttering og ikke minst knytte kontakter.

Vi på Fosen VGS håper på bred deltagelse og ønsker alle utstillere velkommen.

Påmelding HER!

mvh

Messeansvarlig 

Arve Ophaug

 

Sist oppdatert 20.12.2019