Skolebiblioteket

Bibliotek nye møbler.jpg

Velkommen til vårt trivelige skolebibliotek!

Skolens bibliotek er moderne, lyst og innbydende. Her finner du blant annet lesesal og plasser for individuelt arbeid eller gruppearbeid. Biblioteket er plassert sentralt i skoleanlegget.

Vi har et rikt utvalg av skjønnlitteratur, faglitteratur, utlån av filmer, musikk og lydbøker. Lånetiden er én måned for de fleste bøker/lydbøker, to dager for musikk/film og vi har 1-dagslån av lærebøker/ordbøker. Som lånekort bruker du skolens identitetskort. Vi fjernlåner også annet materiale fra andre bibliotek.

Utlån av lærebøker til elever og privatister som er elever ved skolen, etter kontrakt per år, skjer på skolebiblioteket. Har du spørsmål om lærebøker? - spør bibliotekaren. Vi oppfordrer alle til å skrive navn i bøkene, legge trekk på og å oppbevare bøkene i pose i sekken for å unngå vannskade. Husk at du er ansvarlig for den enkelte bok du har lånt.

Link til <<Skolebibliotekets websøk>>. Her kan du søke i databasen til biblioteket, bestille materiale hjemmefra eller kontakte bibliotekaren angående samlingen. Basen er til enhver tid oppdatert med nyheter, og om materiale er utlånt/innlevert.

Lenke til RETRIEVER (tjenesten vil kun fungere når man er tilkoblet fylkets sine nett)

Åpningstider: Mandag-torsdag kl. 08.00-18.00. Fredager til kl. 16.00
På dager med skolefri er biblioteket stengt. Bibliotekaren kan kontaktes for avtale.

VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKET!

 

 

Sist oppdatert 25.08.2021