Velkommen til skolestart

DJI_0033.JPG

Vi gleder oss til skolestart på Gauldal videregående skole.

Mange er spente på hvordan det første møtet med skolen vil bli 17. august. Dere skal vite at dere er hjertelig velkommen til oss. Det blir en spennende høst med mye nytt. Jeg kan forsikre dere om at hver enkelt ansatt i disse dager forbereder seg godt på å ta imot både dere som er nye elever og dere kjente elever, som fortsetter ved vår skole.

Sommeren gikk fort, de fleste av oss har hatt ferien i Norge og heldigvis er det bare få i Trøndelag som er blitt smittet av Covid19. Slik ønsker vi det skal være framover også. Når vi starter på skolen, er det smittevern på "gult" nivå som gjelder. Det vil si at hver og en av oss fortsatt må være nøye med å vaske hender, holde avstand og være hjemme ved sykdom. Det skal vi klare sammen. Det er faktisk slik at din og min innsats er viktig for andres liv og helse.

På Gauldal videregående skole er vi opptatt av både trivsel og læring. Vi vil at hverdagene skal bære preg av at vi har respekt for hverandre, respekt for omgivelsene og for opplæringen. Vi ser hverandre, tar vare på hverandre og tar læringsarbeidet på alvor.

Velkommen til nytt skoleår!

Hilsen Randi Nordgaard Hermstad (rektor)

Trykk på knappen for å finne informasjon til skolestarten

Informasjon om skolestart

Sist oppdatert 14.08.2020