Velkommen til skolestart

IMG_1461 (Medium).jpg

Det gleder oss at du har valgt å være elev ved Cissi Klein vgs. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal trives på skolen og samtidig lære masse i årene hos oss.

Mange av dere vil være nye elever på skolen vår og sammen skal vi bruke de første dagene for å bli bedre kjent med skolen, medelever og ansatte. Her ser du hvordan de første dagene på skolen blir:

English version

Onsdag 16. august kl. 16:00 - Dagen før dagen 

Bor du på hybel, eller bare er litt nysgjerrig og spent før skolestart? Elevtjenesten inviterer deg til sosialt samvær, pizza og omvisning på skolen onsdag 16.august kl. 1600.  Meld deg på her innen tirsdag 15.august (Ps.:Det er lov å ta med en venn eller en foresatt).

Torsdag 17. august - Første skoledag 

Elever på Vg1, G4/forberedende kurs og 6pack møter kl. 10.00 
Elever på Vg2, Vg3, Vg4 (PB) møter kl. 11.00 

Du møter opp på skolen - i hovedinngangen som ligger inne i skolegården mot Saupstadsenteret. Der står vi og tar imot deg
Du ønskes vekommen, møter klassen og kontaktlæreren din og blir kjent med skolen og de øvrige lærerne. Du kan ta med matpakke eller benytte kantina vår.
Skoledagen avsluttes klokka 14.00. 
 

Fredag 18. august kl. 09:00 

Du møter ansatte på skolen i hovedinngangen. Denne dagen vil bli gitt informasjon om alt det praktiske du trenger å vite i forbindelse med skolestarten. Vi vil også gjerne høre hvordan du ønsker å ha det på skolen – vi skal bli en skole der elevstemmen er viktig for hvordan vi gjør ting.
Skoledagen avsluttes rundt klokka 14.00

Mandag 21. august kl. 08:15 

Du møter opp på det klasserommet som står oppført på timeplanen din. I løpet av dagen møter du de lærerne du har i de ulike fagene.
Skoledagen slutter når timeplanen tilsier det.
 

Hjertelig velkommen som elev på Cissi Klein vgs. 
Hilsen rektor Elisabeth  

Info om valg av fag (gjøres etter skolestart):

Valg av 2. fremmedspråk og valgfrie programfag for Vg1 Studiespesialisering og dans og drama, samt påbygg (Vg3) gjøres på skolen etter skolestart. Du vil få god informasjon om fagene vi tilbyr og hva som kan være lurt for deg å gjøre.

Viktig info før skolestart:

Skole-PC  Skoleskyss

Stipend og lån  Pocket-ID 

Foresatte-guide

Sist oppdatert 17.08.2023