Julerestaurant og juleutsalg

Dekketøy jul.jpg

Endelig er det duket for årets julerestaurant og juleutsalg i uke 49.

Tradisjon tro skal våre dyktige elever på Restaurant- og matfag holde restaurant Meteoren åpen som julerestaurant i desember. Det blir også juleutsalg med salg av kjøtt, fisk, pålegg og bakst – alt godt du trenger til jul! I år utvider vi juleutsalget med flere stands med salg av jubileumsartikler, julegaver og julekort. 

Tirsdag 3. desember:

  • 1000 – 1400: Juleutsalg.
  • 1100 – 1300: Julelunsj. Meny: Julesandwich, kaffebar og julebakst.

Onsdag 4. desember:

  • 1000 – 1800: Juleutsalg.
  • 1100 – 1300: Julelunsj. Meny: Kald juletallerken, kaffebar og julebakst.
  • 1530 – 1800: Julerestaurant. Meny: Forrett, juletallerken og dessert. (Kjøkkenet stenger kl. 1730)

Torsdag 5. desember:

  • 1000 – 1800: Juleutsalg.
  • 1100 – 1300: Julelunsj. Meny: Lunt julesmørbrød, kaffebar og julebakst.
  • 1530 – 1800: Julebuffet. (Kjøkkenet stenger kl. 1730)

For reservering av bord: barko@trondelagfylke.no