Aktuelle kurs

• Praktisk ledelse

• Onsdag 4. september kl. 14-20
    • Praktisk personalledelse

• Onsdag 16. oktober kl. 14-20.
      • Sted: Roan

Arbeidsvarsling 2

• Mer informasjon kommer.

Kurs i Varme arbeider

• Fredag 8. november kl. 08:30 - 16:00
  • Sted: Åfjord videregående skole.
  • Påmeldingsfrist: Fredag 1. november (25 plasser).

Truckførerkurs

• Mandag 25. november - torsdag 28. november. Kl. 15:00 - 23:00.
  • Sted: Åfjord videregående skole.
  • Påmeldingsfrist: Mandag 18. november.
  • Informasjon og påmelding.

Helsefagarbeider - «med ABC til fagbrev»

Fra høsten 2019 starter vi opp en ny gruppe til samlings- og nettbasert teoriforberedende opplæring i helsearbeiderfaget.
Målgruppa er ansatte i kommunehelsetjenestene i kystregionen i (tidligere Sør-) Trøndelag som ønsker å ta fagbrevet.
Oppstartsamling i september 2019, 8 obligatoriske fellessamlinger à 2 dg fordelt over 1,5 år, skriftlig eksamen høsten 2020.
Opplæringen finansieres av Nasjonal Kompetansetjeneste for Aldring og helse.
Vi har 30 plasser til disposisjon og mange har allerede meldt interesse.
Informasjon om tilbudet - se aldringoghelse.no
Henvend deg til Åfjord ressurssenter, Åfjord vg skole for ytterligere opplysninger og registrering. Epost: postmottak.afjordvgs@trondelagfylke.no, tlf 74174203.

Har du som er over 25 år ønsker om fagbrev eller studiekompetanse?

Hvis du ikke har brukt opp din rett til videregående opplæring fra før så har du rett til gratis opplæring.
Tilbudet kan også gjelde om du trenger å omskolere deg eller ønsker å søke høyere utdanning.
Trøndelag fylkeskommune tilbyr fleksibel undervisning ved TFK Nettskole. Tilbudet kan variere fra år til år: fra høsten 2019 tilbys Helse og oppvekstfag, eller Studiekompetanse. Les mer her: trondelagfylke.no
Søknad via Vigo Voksen vigo.no Opptak skjer fortløpende, begrenset antall plasser.
For andre ønsker om fagbrev kan du registrere deg direkte i Vigo Voksen, og søknaden vil bli behandlet ved Koordineringsskolen for Fosen-regionen, Rissa ressurssenter.
Informasjon kan også fås ved henvendelse til Åfjord ressurssenter, Åfjord vg skole epost: postmottak.afjordvgs@trondelagfylke.no tlf 74176800.

Planlegger du å ta en eksamen høsten 2019?

Oppmelding skjer på privatistweb.no i perioden 1.-15. september.
Har du spørsmål kan du kontakte eksamenskontoret i fylket eksamen@trondelagfylke.no eller Åfjord vg skole tlf 74176800, postmottak.afjordvgs@trondelagfylke.no

For påmeldinger og henvendelser:

• postmottak.afjordvgs@trondelagfylke.no
  • tlf 74176800