Rekrutteringssamling barmark for Oppdal Alpin elite

oae4.jpg

Rekrutteringssamling

Rekrutteringssamling barmark for Oppdal Alpin elite, 24.-25.august 2024.

 

Til utøvere, foreldre og trenere.

Vi ønsker med dette å kalle inn til første rekrutteringssamling i barmark, samt mulig Ironman-test jr. Samlingen er for alle som leker med tanken og ønsker å søke på Oppdal Alpin elite neste skoleår 2025. Samtidig vil vi også gjerne tilby aktuelle søkere for skoleåret 2026 å delta for å få et innblikk i treningshverdagen og omgivelsene på Oppdal.

I løpet av helgen vil vi gjennomføre ulike treningsøkter for å kartlegge det fysiske nivået, samt å komme i tettere dialog med både utøvere, foreldre og trenere. Vi håper denne samlingen bidrar til å klargjøre de kriterier og krav vi som skole og organisasjon stiller til våre utøvere/elever, og hvordan dere på best mulig måte kan stille forberedt til et fireårig løp som alpinist og skoleelev her hos oss.

I tillegg til denne barmarksamlingen vil vi i løpet av januar avholde en skisamling for å fullføre denne prosessen. Dato for skisamlingen blir mest sannsynligvis 20.-21.januar-25.

På hjemmesiden vår står det litt om kriteriene vi legger til grunn for uttaket til Oppdal Alpin Elite og disse vil vi komme tilbake til i løpet av helga.

Vi ser frem til å presentere vårt opplegg, våre fasiliteter og program for dere, og håper flest mulig er motivert og interessert i å møte oss på Oppdal.

Påmelding må inneholde navn, fødselsdato og klubb. Påmeldingsfrist torsdag 15.august-24

Sendes til; erisk@trondelagfylke.no

 

Oppdal Turisthotell tilbyr overnatting til spesialpris. Rom er reservert.

Detaljert plan for helgen kommer senere.

Vel møtt.

Ved spørsmål ta kontakt med Erik Skaslien. 90184818 / erisk@trondelagfylke.no

Sist oppdatert 31.05.2024