Studiespesialisering (ST)

VELKOMMEN TIL STUDIESPESIALISERING! 

ST på Byåsen består av fem paralleller og ledes av tre avdelingsledere, som har et spesielt ansvar for elevene på hvert sitt trinn. Vi kan skilte med engasjerte elever og lærere, dyktige kontaktlærere og godt skolemiljø. ST har moderne og oppgraderte fasiliteter som grupperom, laboratorier og formidlingsrom. Vi har også en avdeling av Folkebiblioteket ved vår skole, en stor og flott kantine og gratis trening på 3T på dagtid for våre elever. I tillegg har vi et bredt fagtilbud i samarbeid med blant annet avdelingen Medier- og Kommunikasjon og tilbud om ST med Toppidrett som tilleggsfag. Klikk deg inn på menyen til høyre for mer informasjon om disse spennende mulighetene! 

Du som har startet, eller tenker på å starte på ST, vil gå på et 3-årig løp som fører frem til studiekompetanse. Det gir deg det beste utgangspunktet for å ta høyere utdanning på høgskole- eller universitetsnivå. Hos oss på Byåsen kan du oppnå både generell- eller spesiell studiekompetanse. 

Har du forresten lagt merke til at vi tilbyr et av de bredeste programfagtilbudene i Trondheim? Klikk deg inn på fanen med fag du kan velge, så ser du at det er sant! Programfag er fag du selv velger og fordyper deg i på Vg2 og Vg3, og denne fordypningen vil være en god forberedelse for videre studier.  

Studiespesialisering passer for deg som liker å arbeide med teoretiske fag. Du bør være både samarbeidsvillig, strukturert og selvstendig – og være åpen for ulike metodiske tilnærminger i opplæringen.  

Har du spørsmål til noen av våre tilbud og muligheter ikke nøl med å ta kontakt med oss!

 

 

Sist oppdatert 16.01.2024