Medier og kommunikasjon (MK)

Hjemmeside-MK.jpg

Tre år på medier og kommunikasjon gir deg en annerledes og morsom vei til studiekompetanse. Hos oss får du en variert hverdag hvor du lærer å samarbeide med andre og utvikle din kreativitet. Du får god trening på problemløsning, kommunikasjon og ideutvikling gjennom utforsking og praktisk arbeid.

Du får ti timer mediefag per uke allerede på vg1. Her jobber du med bl.a. grafisk design, lyd, foto, videoproduksjon, reklame og journalistikk. Du vil lære å bruke ny teknologi og utvikle dine tekniske ferdigheter. Du får tilgang på spesialrom som foto- og lydstudio, og du lærer å bruke profesjonelt utstyr og programvare.

I mediefagene jobber vi mest mulig praktisk, og ofte med samfunnsaktuelle oppdrag.  Ved å lage produkter og løsninger som skal brukes av andre blir du mer aktiv i egen læring. Du får også øvd på viktige ferdigheter, i og utenfor klasserommet, som du vil ha nytte av i videre utdanning og yrkesvalg. Vårt mål er at du skal utvikle deg sosialt og faglig, og kjenne på mestring og skaperglede.


Studieforberedende medier og kommunikasjon er din billett inn til høyere utdanning på høgskole- eller universitetsnivå. Vårt brede utvalg av programfag på vg2 og vg3 gir deg mulighet til å oppnå både generell- eller spesiell studiekompetanse.

Se hvilke fag du kan velge hos oss i menyen til høyre.

 

Har du spørsmål om utdanningsprogrammet, eller har lyst til å komme på besøk for å se avdelingen, er det bare å ta kontakt med oss.

Avdelingsleder MK                                                   Rådgiver MK
Kristin Augdal                                                           Silvia Kåsbøll
kriau@trondelagfylke.no                                         silka@trondelagfylke.no
99233863                                                                 45043448

 

Sist oppdatert 24.11.2022