Bibliotek

Åpen bok.jpg

Kom innom skolebiblioteket!

Send en henvendelse til biblioteket

Søk i bibliotekets samling

Vi har fokus på at biblioteket skal være et trivelig sted hvor du kan sitte og jobbe med fag, lese bøker og blad eller bare slappe litt av. Skolebiblioteket er en viktig del av læringsmiljøet og vi håper at det skal brukes aktivt i løpet av skoledagen.

Vi har et godt utvalg skjønnlitterære og fagrelaterte bøker, i tillegg til ulike blad, aviser, filmer og lydbøker. Sjekk gjerne ut bodret med nyankomne bøker om du er interessert i ny litteratur. Om du ønsker tips eller ser etter en spesifikk bok, kan du gjerne spørre bibliotekaren om hjelp. Ellers er det alltid lov å komme innom for å vandre litt mellom hyllene og bli inspirert.

På biblioteket kan du få hjelp med: litteraturtips, fjernlån av bøker som ikke finnes på skolebiblioteket, andre spørsmål du måtte ha.

Er det en bok du gjerne ønsker å lese eller et tema du er interessert i? Sjekk ut samlingen vår eller kom med ønske om innkjøp. Slike forslag er alltid velkomne.

Utlånsregler:

Bøker: 4 uker

DVD: 7 dager

Fjernlån: 21 dager

Du får en påminnelse om du ikke leverer til rett tid. Etter tre purringer får du et krav om erstatning. Alle skolebøker må leveres inn etter hvert skoleår. Ta kontakt om du ønsker å fornye lånet utover lånetiden.

 

Kontaktinformasjon:

Sist oppdatert 14.02.2022