Hospitering på Melhus vgs

kantine elevar 1.jpg
Foto: Solveig Brandal

10-trinnselever ønskes hjertelig velkomne til å hospitere hos oss 12.-15. november. I hospiteringsperioden vil du få et godt innblikk i hva det vil si å gå på videregående skole.

Praktisk informasjon om hospitering hos oss

Hospitantene møter i skolens auditorium 08.15 hver dag i hospiteringsperioden. Auditoriet finner dere rett til venstre etter å ha gått opp trappa innenfor hovedinngangen. Ta med matpakke. Det er også anledning til å handle i kantina på skolen.

Restaurant og matfag

Ta med innesko for kjøkken. Vi har kjøkken hele dagen og skal lage: Fiskesuppe, Hamburger med bacon, tomatsalsa og chilikrem, Hamburgerbrød, Foccacia, Pannacotta med pasjonsfruktsaus. Velkommen til en hyggelig og inspirerende dag på RM!

Helse- og oppvekstfag

Oppmøte i skolens auditorium 08.15 hver dag. Her får dere møte elever og lærere på programområdet, og får plan for dagen. Ta med skrivesaker til hospiteringa.

Elektrofag

Du vil arbeide med praktiske øvinger under veiledning av en eller flere av våre egne elever. Det er ikke nødvendig med profesjonelt arbeidstøy. Vanlige hverdagsklær fungerer fint. Du får låne nødvendig verktøy av din veileder.

Teknikk og industriell produksjon (TIP)

Oppmøte i auditoriet hver dag kl 0815. Etterpå er det praksis i verkstedet. Dagen avsluttes 1430. Ta gjerne med arbeidstøy(flammehemmende) og vernesko. De som ikke har eget tøy og sko, får låne dette.

Idrettsfag

Oppmøte i Melhushallen kl 08.15 mandag og onsdag. Tirsdag og torsdag er det oppmøte med de andre hospitantene i auditoriet. Det blir en fysisk økt innendørs hver dag. Alle hospitanter må ha sko og klær for slik aktivitet. De som ønsker fotball, kan ta med både kunstgressko og joggesko.

Studiespesialisering

Møt i auditoriet 08.15 hver dag. Her blir dere delt inn i grupper. Ta med skrivesaker. I løpet av hospiteringsdagen vil dere være med i klasser i fellesfag og programfag på ulike nivå. Dere får informasjon om dette når dere kommer.

Service og samferdsel

Oppmøte 08.15 i auditoriet hver dag. Dere vil få delta i timer i ulike programfag på vg1 og 2. Mer informasjon om timeplan får dere når dere kommer hit.

Bygg- og anleggsfag

Du som skal på hospitering på BA bør ha med deg egnet arbeidstøy hvis du har, eventuelt dongeribukse og genser som det ikke er krise at blir ødelagt. Vi skal utføre noe praktisk arbeid i verksted. Ta med vernesko om du har det.

Velkommen til oss! Vi gleder oss til å møte deg!