Hospiteringsdager og informasjonsmøter

Hospiteringsdager og informasjonsmøter skoleåret 2024-2025

Verdal videregående skole har følgende arrangementer for ungdomsskoleelever skoleåret 2024-2025:

  • Mandag 23. september: Informasjonsmøte på kveldstid for elever og foresatte på 10. trinn.
  • Tirsdag 5. og onsdag 6. november: Hospiteringsdager 10. trinn
  • Onsdag 19. mars: Hospiteringsdag 9. trinn

Hospitering i videregående skole 5. og 6. november 2024
Alle 10. klasseelever i Verdal, Levanger, Inderøy og Steinkjer kommune inviteres til 2 dager med hospitering på Verdal, Levanger, Mære, Inderøy og Steinkjer videregående skole. Årets hospitering for 10. klasse foregår slik at alle elevene velger to utdanningsprogram som de vil besøke - en dag på det ene utdanningsprogrammet og neste dag på det andre utdanningsprogrammet. Påmeldingen skjer via YOU-portalen. Frist for påmelding er 27.10.23

Skoledagen for hospitantene er fra kl. 08.15 – 15.15. Alle samles i idrettshallen innen kl. 08.15 begge dager. Verdal Kommune/ungdomskolen ordner skoleskyss til de elevene som er avhengig av dette.

På yrkesfaglige utdanningsprogram vil elevene få låne klær, utstyr og sko der det er nødvendig. Elever som hospiterer på idrettsfag, må ta med treningstøy både for å være ute og innendørs. Fotballsko må tas med for de som ønsker aktiviteter med fotball.

Hospitering 9. klasse 19. mars 2025
Alle 9. klassinger i Verdal inviteres til en dag med hospitering påVerdal videregående skole.

Vi ønsker at 9. klassingene skal få en liten smakebit av de utdanningsprogrammene Verdal videregående skole tilbyr. Dere skal derfor besøke alle utdanningsprogrammene i løpet av dagen. Dere vil få høre om de ulike tilbudene og bli kjent med noen av elevene og lærerne på skolen. 

Hospiteringsdagen på Verdal vgs. starter kl. 08.15 og avsluttes kl. 15.15. Ungdomsskolene ordner selv skoleskyss til de elevene som er avhengig av dette. Vi har kantine på skolen og her kan dere kjøpe mat og drikke. Det er selvfølgelig mulig å ta med egen nistemat og spise i kantina.

På hospiteringsdagen blir det ekstra mange elever på skolen vår. Det kan være lurt å passe godt på verdigjenstander eller legge dem igjen hjemme siden skolen ikke kan ta ansvar for eventuelt tap av eiendeler. 

Vi ser fra til å få besøk av deg og ønsker alle elever, lærere og andre ansatte på ungdomsskolene hjertelig velkommen til oss!

Ta kontakt med våre karriereveiledere for mer informasjon:

Gro Nedberg Grønlid, e-post: grogr@trondelagfylke.no  
Anders Nielsen, e-post: andnie@trondelagfylke.no

Sist oppdatert 02.07.2024