Skolestart 2019

før skolestart.jpg

Første skoledag for elever er torsdag 15. august 2019. Her finner du mer informasjon om skolestarten i august, og hva du må sette deg inn i før første skoledag.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til skolen vår, og vi vil legge til rette for at du får en god start på skoleåret. I de første ukene har vi fokus på å skape et klasse- og skolemiljø som skal være en trygg ramme for alle i læringssituasjonen. Vårt mål er å gi muligheter for alle!

Skolestartsprogram

Programmet for de to første skoledagene finner du HERSom du ser vil du som begynner som elev i vg1, vg2 YF og vg3 PB få tilbud om individuell samtale med kontaktlæreren din første skoledag. Du kan lese mer om den nye skolestarten HER

Før skolestart 15. august er det en del ting du må sette deg inn i:

Skjema og reglement

Alle elever må fylle ut elevskjemaet:

https://trondelag.pameldingssystem.no/elev-og-foresattinformasjon-melhus-videregaende-skole-2019-2020

Alle elever (og foresatte) må lese ORDENSREGLEMENTET, IKT-REGLEMENTET og REGLER FOR LÅN AV LÆREMIDLER. Det er også viktig at du setter deg inn i FRAVÆRSREGLEMENTET. Når du takker ja til skoleplass, logger på "brukeren" din i fylket, og laster ned ditt digitale skolebevis på mobilen (se nedenfor), aksepterer du samtidig innholdet i disse dokumentene. Nye elever vil få SMS med informasjon om sin brukertilgang og pålogging tirsdag 13. august.

Under her vil du finne lenke til nyttige sider for deg som er elev

Informasjon om hvordan du søker stipend og lån kan du finne her: LÅNEKASSEN

Informasjon om skoleskyss og busskort kan du finne her: BUSSKORT

Informasjon om fylkets PC-ordning kan du finne her: ELEV-PC

Informasjon om fylkets digitale skolebevis kan du finne her: DIGITALE BEVIS

Velkommen som elev ved Melhus videregående skole!