Bygg- og anleggsteknikk

BA er programområdet for deg som ønsker en utdanning innen anleggstekniske-, tre,- og byggtekniske fag. I tillegg kan du gå veien til anleggsgartnerfaget. Når du starter på bygg- og anleggsteknikk vg1, vil du etter hvert ha muligheten til å velge i mellom mer enn 30 ulike fagbrev.

 Når du starter på bygg og anleggsteknikk er det en del utstyr du må ha. I linkene ArbeidstøyVerktøy og Verneutstyr får du en gjennomgang av hva som må være med. Hos lånekassen kan du søke om utstyrsstipend til dette.

I tillegg anbefaler vi deg å se gjennom Praktisk informasjon , her vil du finne informasjon om blant annet oppstart, lånekassen, bussruter og internatplass. 

Ønsker du å lese mer om hvilke tilbud Skjetlein tilbyr etter vg1 Bygg- og anlegg, se her : Bygg- og anleggsteknikk (trondelagfylke.no)

VELKOMMEN TIL ET NYTT OG INNHOLDSRIKT SKOLEÅR HOS OSS!

 

Elevarbeid ved avdeling bygg- og anleggsteknikk skoleåret 2022-2023

Passende arbeid for elever på byggfagavdelinga kan være garasje, carport og redskpasboder. I tillegg kan anleggsgartnerne bidra med for eksempel steinlegging, beplantning og beskjæring. 

Søknadsskjema og mer informasjon finner du her. Du kan også ta konktakt med avdelingsleder på telefon: 74147758, eller på e-post: gjeje@trondelagfylke.no

Sist oppdatert 30.06.2022