Hybelhuset

20180709_130039 (1024x768).jpg

Skolen har 40 hybler i vårt i hybelhus. Hybelen består av eget soverom, men deler kjøkken og bad med en annen elev (dublett). Det er lagt til rette for at elevene skal ha mulighet til å lage mat selv på hybelhuset

Skolen tilbyr en middagspakke med 5 middager i uka til en pris av kr 1.200,- pr måned (mandag til torsdag pluss varmlunsj på fredag). Erfaring har vist oss at mange elever ikke spiser så sunn og næringsrik mat som de burde. Derfor er det viktig for oss at våre elever har tilgang til god mat med riktig næringsinnhold både i forhold til helse og læring. Vi håper derfor at mange av våre elever vil benytte seg av dette middagstilbudet. Tilbudet forutsetter at det er tilstrekkelig antall som velger middagspakken.

Det er ansatt personell på kveld/natt. Det betyr bl.a. at de som bor her (og foresatt) har en kontaktperson på kveldstid. Personalet skal ivareta sikkerheten og arbeider ellers for å legge best mulig til rette for at hver enkelt elev skal trives. Det blir også kvelder med aktiviteter og utflukter. Det er steikeovn, kjøleskap med en liten fryser på hver dublett. Leietaker må ha med seg utstyr som kopper, tallerkener, bestikk og kasseroller etc. I tillegg må leietaker ta med sengetøy (dyner, puter, laken og sengetrekk), og renholdsutstyr (vi anbefaler utstyr for engangsmopp). Det er eget vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler som elevene deler på. Sofa, bord og TV-benk står inne på hver stue. Det er ikke lov å ta med private møbler. I kjelleren på mellombygget mellom kantine og hybelhus er det garderobeskap hvor alle elevene kan ha sine arbeidsklær i. Disse kan låses med hengelås. I 3. etasje på hybelhuset er det et sosial rom med TV, biljardbord og pingpong bord, hvor elevene kan være samlet på kveldene.

Botilbudet er åpent i henhold til skoleruta, og stenger fredag etter skoleslutt og åpner søndag kl. 21.00. Alle elever som bor på hybelhuset må da hjem. Unntak for de med for lang avstand hjem og de som har turnusjobb. Hver søndag og mandag kveld hentes beboere som kommer med tog/buss på Sparbu/Steinkjer stasjon ca. klokken 21. Gjelder de som har skrevet seg på liste for henting.

Hybelkontrakt/leie

For å få bo på vårt hybeltilbud må du skrive under en hybelkontrakt hvor du forplikter deg til å følge hybelreglementet. For elever som er under 18 år ved skolestart skal også foresatte underskrive hybelkontrakten. Før innflytting skal det betales inn et hybeldepositum på 2 månedsleier. Depositumet skal dekke eventuelle tap av adgangskort, skader på hus/utstyr, manglende renhold m.m. Depositumet, med evt. fradrag, vil bli tilbakebetalt til konto ved utflytting av hybelen.


Leiepriser ekskl. mat for skoleåret 2023/2024: 

Dublett pr person: kr. 4 700 pr mnd.  (kr. 5 300 pr. mnd for de som må bo på hybelhuset i helgene).

Leieprisen inkluderer også trådløs tilgang til bredbånd for elev-pc`er på skolen. Hybelleia vil det bli sendt ut faktura på, og den skal betales forskuddsvis innen den 20. i hver mnd. Den første fakturaen vil være for 2 måneder og forfaller 20. september. Nærmere informasjon om dette sendes de som tildeles hybelplass. Det er 1 mnd oppsigelsestid på hybelen og denne måneden må du betale for. Oppsigelsen starter den 20. i påfølgende måned.

Hvordan søke på hybelplass/middag?

Link til søknadsskjema blir sendt på sms til alle elever som takker ja til skoleplass på Mære. Søkerne vil få en tilbakemelding fra skolen innen 8. august på om en har fått plass eller ikke

Hybelhusregler
Hybelkontrakt

Kontaktperson hybelhuset

Trine Therese Haugen
trihau@trondelagfylke.no
mobil 473 76 696