Tilbud og søking for voksne

I månedsskifte august-september har Trøndelag nettskole oppstart i fagene du trenger for å få generell studiekompetanse. Det er mulig å søke hele året, men de som søker før 1. mars vil bli prioritert.

Du kan lese mer om generell studiekompetanse her. 

I tabellen ser du fagene vi tilbyr og hvor mye tid du bør sette av i uka til å jobbe med hvert enkelt fag. Arbeidsmengden inkluderer også tiden som du møter læreren på nett. Husk at nettmøtene er obligatoriske. 

Fagtimetall voksenopplæring

Vi anbefaler at du ikke melder deg på flere fag enn det er realistisk mulig å gjennomføre. Tar du alle fagene, tilsvarer det å være i 100% jobb. Ta også hensyn til om du har omsorg for barn eller fritidsaktiviteter som tar mye tid før du melder deg opp. Kontakt din nærmeste koordineringsskole dersom du har spørsmål om videregående utdanning og studiespesialiserende fag.
Finn nærmeste koordineringsskole her

Trykk på den gule knappen nedenfor for å søke

I løpet av søknadsprosessen må du velge Vg3 påbygging til generell studiekompetanse for yrkesfaglige studieprogram og du må hake av at du ønsker nettbasert undervisning. Se bilde nedenfor. 

Søk her

Hak av opplæring via internett

Søknad og søknadsprosessen 

Her kan du lese mer om søknaden og hva som skjer med den etter at du har søkt. 

Støtte hos lånekassen

Som inntatt elev eller deltager ved voksenopplæring kan du søke om støtte hos lånekassen. Velg din koordineringsskole som opplæringssted.
Søk her.

Mer informasjon om opptak, voksenopplæring og voksnes rett til opplæring
Klikk her for å komme til Trøndelag fylkeskommunes hjemmeside

Les mer under spørsmål og svar
 
Spørsmål og svar

Sist oppdatert 03.03.2023