Tilbud og søking for voksne

Trøndelag nettskole tilbyr fagene du trenger for å få generell studiekompetanse. Du kan søke på disse fagene med å trykke på den gule søkeknappen lenger nede på denne siden. Fra og med høsten 2024 tilbyr vi også fellesfagene ved yrkesfaglige studieprogram.

 

Fagtilbud

I tabellen nedenfor ser du fagene vi tilbyr og hvor mye tid du bør sette av i uka til å jobbe med hvert enkelt fag. Arbeidsmengden inkluderer også tiden som du møter læreren på nett. Husk at nettmøtene er obligatoriske. 

Fagtimetall voksenopplæring

Vi anbefaler at du ikke melder deg på flere fag enn det er realistisk mulig å gjennomføre. Tar du alle fagene, tilsvarer det å være i 100% jobb. Ta også hensyn til om du har omsorg for barn eller fritidsaktiviteter som tar mye tid før du melder deg opp. 

Du kan lese mer om generell studiekompetanse her. 

Når og hvordan søker jeg?

Du kan søke hele året, men vi anbefaler å sende inn søknad i god tid før 1. februar for oppstart til høstenSøker du etter 1. februar vil du kunne få tilbud om det er ledig plass. 

I løpet av søknadsprosessen må du velge Vg3 påbygging til generell studiekompetanse for yrkesfaglige studieprogram og du må hake av at du ønsker nettbasert undervisning. Se bilde nedenfor. 

Søk her

Søknad og søknadsprosessen 

Det er sentralt inntak som behandler alle søknadene.
Du kan lese mer om søknadsprosessen og inntak her.

Har du spørsmål om søknaden din, ta kontakt med sentralt inntak for voksenopplæring på e-post: 

Mer informasjon om opptak, voksenopplæring og voksnes rett til opplæring

Klikk her for å komme til Trøndelag fylkeskommunes hjemmeside

Les mer under spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Sist oppdatert 17.06.2024