Velkommen fra rektor

Velkommen til et nytt skoleår ved Heimdal videregående skole! Vi er begeistret for at du har valgt oss, og vi ønsker å legge til rette for din læring og trivsel. Heimdal videregående skole er “mulighetenes skole.” Vi er ambisiøse, engasjerte og kreative på dine vegne, og vi vil hjelpe deg med å mestre og utvikle din kompetanse både faglig og sosialt.

Skolen vår er en av de største videregående skolene i fylket. Med over 1000 elever fordelt på ulike utdanningsprogrammer – studiespesialisering, idrettsfag, musikk, elektrofag, grunnskoleavdeling og helse- og oppvekstfag – danner vi et mangfoldig og spennende elevmiljø.

Vi oppfordrer alle elever til å bidra til trivsel og læring. Sammen kan vi skape et fellesskap der alle inkluderes, og der du kan oppleve god læring. Ta initiativ til å si hei til medelever – det er ofte de små gestene som gjør den største forskjellen!

Elevdemokratiet er viktig for skolens utvikling, og alle elevene oppfordres til å engasjere seg slik at elevstemmen kommer fram. Vi samarbeider tett med elevrådsstyret for å sikre at din stemme blir hørt. På skolens hjemmeside finner du informasjon om alt fra skoleruta til ansatte, slik at du er godt forberedt til skolestart.

Lykke til med skoleåret, og velkommen til Heimdal videregående skole!

Hanne Mari Sæther
Rektor

" width=

Sist oppdatert 03.07.2024