Bibliotek

Bibliotekarene på Heimdal vgs
Siri Marie og Carola. Foto: Einar Baggerud

Biblioteket er til for å hjelpe deg i skolehverdagen. Hit kan du komme og spørre om det meste, og du får låne det du måtte trenge til skolearbeid. Vi har en fin variasjon av skjønnlitteratur og fagbøker med ulike emner for ungdom og voksne. Du kan også låne filmer, hodetelefoner, aviser og blader.

I biblioteket kan elevene blant annet få veiledning i kildekritikk, veiledning i valg av lesestoff til oppgaver og hjelp til å legge inn digitale lisenser i sin PC. I tillegg kan bibliotekaren bestille bøker fra andre bibliotek rundt omkring i landet og det gis beskjed til den som bestiller når boken er på plass og kan hentes i biblioteket. Vi har Shared Reading og vi starter etter hvert opp bokklubb i biblioteket.

Har du behov for digitale bøker? Se vår Dysleksibank med informasjon om hvordan du kan få digitale bøker i undervisningen.
Dysleksibanken - Digitale bøker

Hos oss kan du ta en pause fra skolearbeidet med for eksempel å perle armbånd, tegne, lese en tegneseriebok, ta et slag sjakk, legge puslespill eller spille brettspill av ulike slag. Vi har bord både inne i og utenfor biblioteket, der det kan jobbes med skolearbeid.

Det er i tillegg mulighet for å skrive ut, kopiere og scanne dokumenter rett i nærheten av biblioteket.

Biblioteket finner du i 4.etasje sammen med IT-tjenesten.

På biblioteket jobber Carola Peckolt og Siri Marie Nilsen. 

heimdalvgsbibben på Instagram

Her kan du søke i bibliotekets katalog:
https://heimdal-vgs.mikromarc.no/mikromarc3/search.aspx?ST=Form&Unit=6465&db=heimdal-vgs

Åpningstider

Mandag: 08:00-15:30
Tirsdag: 08:00-15:30
Onsdag: 08:00-13:00
Torsdag: 08:00-15:30
Fredag: 08:00-14:00

Sist oppdatert 08.07.2024