Strindamusikalen

CABARET-logo-v1 (Stor).jpg

Hvert år siden 1991 har Strinda videregående skole satt opp en fullskala musikal. Forestillinga skapes og framføres av ca. hundre elever, som til sammen dekker alle vanlige funksjoner i et musikal-produksjonsapparat; ikke bare som musikere og skuespillere, men også i arbeid med kostymer og kulisser, hår/sminke, lys/lyd/bilde og teknikk, plakatproduksjon og annet PR-arbeid. Strindamusikalen 2021 er Cabaret.

Scenen blir bygget og dekorert fra grunnen av, kostymene er sydd for anledningen, musikken er omarrangert for vår besetning, og både sangtekster og manus oversettes eller tilrettelegges. Og alt synges, danses og spilles – selvfølgelig – ”live” på trøndersk fra scenen.

Musikalen inngår som et prosjektarbeid i tre forskjellige ”programfag” som elevene velger ett av og som de leser over to år. Disse fagene er MDD3004 Musikk, MDD3005 Teaterensemble og FOR3002 Scenografi og kostyme.

Lenke til promovideo for Strindamusikalen 2020 - suksessen The Commitments.

 

Foto: Tom Eikrem

Vurderer du å bli med på musikalen? Liker du å sy? Elsker du å synge? Lyst å børste støv av et instrument, banke spiker eller spille skuespill? Følge med på oppslag om infomøte og følge Strindamusikalen på Facebook!

Nysgjerrig på Strindamusikal? Se denne smakebiten fra vår oppsetning av The Wall.

Følge Strindamusikalen på Facebook

 

Sist oppdatert 18.01.2021