Strindamusikalen

IMG_7300 (Large).JPG

Hvert år i februar presenteres en musikalforestilling på Strinda videregående skole. Forestillinga skapes og framføres av ca. hundre elever, som til sammen dekker alle vanlige funksjoner i et musikal-produksjonsapparat; ikke bare som musikere og skuespillere, men også i arbeid med kostymer og kulisser, hår/sminke, lys/lyd/bilde og teknikk, plakatproduksjon og annet PR-arbeid.

Scenen blir bygget og dekorert fra grunnen av, kostymene er sydd for anledningen, musikken er omarrangert for vår besetning, og både sangtekster og manus oversettes eller tilrettelegges. Og alt synges, danses og spilles – selvfølgelig – ”live” på trøndersk fra scenen.

Musikalen inngår som et prosjektarbeid i tre forskjellige ”programfag” som elevene velger ett av og som de leser over to år. Disse fagene er MDD3004 Musikk, MDD3005 Teaterensemble og FOR3002 Scenografi og kostyme.

Strindamusikalen 2019 - Across the Universe.

Foto: Tom Eikrem

Strindamusikalen 2019

Design: Thomas Høstad

Fjorårets oppsetning "Rock of Ages" ble en kjempesuksess!

Se bilder fra generalprøven på Strindamusikalen 2018 - Rock of Ages her.

Vurderer du å bli med på musikalen? Liker du å sy? Elsker du å synge? Lyst å børste støv av et instrument, banke spiker eller spille skuespill? Følge med på oppslag om infomøte og følge Strindamusikalen på Facebook!

Nysgjerrig på Strindamusikal? Se denne smakebiten fra vår oppsetning av The Wall.

 

Følge Strindamusikalen på Facebook

 

Endre Wright Skogrand
Lektor med tilleggsutdanning
74 17 81 56
Elin Stangnes
Adjunkt med tilleggsutdanning
74 17 81 49
Sist oppdatert 20.02.2019