Strindamusikalen

Red-Hvitbg.jpg

Konfettien er drysset. Strindamusikalen 2023 er historie. Torsdag kveld lukket vi sukessesen Løvenes konge. Nå venter det rydding, og etter hvert, velfortjent vinterferie for musikalgjengen.

 


Plakat: Thomas Høstad (for 15.år på rad)

Sjekk ut promovideoen for Løvenes konge.

https://www.facebook.com/strindamusikalen/videos/450694770221169 

Strindamusikalen har en lang og stolt tradisjon ved skolen vår. Siden 1991 har vi satt opp en fullskala musikalproduksjon hvert år. Musikal er også et populært fag ved Strinda, og mange elever søker seg nettopp hit på grunn av Strindamusikalen.

Kanskje er nettopp du, eller en kjenner du, en fremtidig musikalstjerne på Strinda? 

Om Strindamusikalen.

Forestillinga skapes og framføres av ca. hundre elever, som til sammen dekker alle vanlige funksjoner i et musikal-produksjonsapparat; ikke bare som musikere og skuespillere, men også i arbeid med kostymer og kulisser, hår/sminke, lys/lyd/bilde og teknikk.

Scenen blir bygget og dekorert fra grunnen av, kostymene er sydd for anledningen, musikken er omarrangert for vår besetning, og både sangtekster og manus oversettes eller tilrettelegges. Og alt synges, danses og spilles – selvfølgelig – ”live” på trøndersk fra scenen.

Musikalen inngår som et prosjektarbeid i tre forskjellige ”programfag” som elevene velger ett av og som de leser over to år. Disse fagene er MDD3004 Musikk, MDD3005 Teaterensemble og FOR3002 Scenografi og kostyme.

Foto: Tom Eikrem

Ønsker du å være med på musikalen?

Liker du å sy? Elsker du å synge? Lyst å børste støv av et instrument, banke spiker eller spille skuespill? Følge med på oppslag om infomøte og følge Strindamusikalen på Facebook!

Se NRK Midtnytt-innslaget fra forberedelsene til Strindamusikalen 2021 - Cabaret.

Følge Strindamusikalen på Facebook

 

Sist oppdatert 17.02.2023