Strindamusikalen

Red-Hvitbg.jpg

Strindamusikalen har en lang og stolt tradisjon ved skolen vår. Siden 1991 har vi satt opp en fullskala musikalproduksjon hvert år. Musikal er også et populært fag ved Strinda, og mange elever søker seg nettopp hit på grunn av Strindamusikalen. Kanskje er nettopp du, eller en kjenner du, en fremtidig musikalstjerne på Strinda?

Strindamusikalen 2024 - We Will Rock You!

We Will Rock You, Strindamusikalen 2024, er nå historie. Vi er utrolig stolte over oppsetningen og magien våre fantastiske elever og ansatte klarte å skape. Inntil Strindamusikalen 2025 er det bare en ting å gjøre - Rock on!

" width=
Plakat: Thomas Høstad

Om Strindamusikalen.

Forestillinga skapes og framføres av ca. hundre elever, som til sammen dekker alle vanlige funksjoner i et musikal-produksjonsapparat; ikke bare som musikere og skuespillere, men også i arbeid med kostymer og kulisser, hår/sminke, lys/lyd/bilde og teknikk.

Scenen blir bygget og dekorert fra grunnen av, kostymene er sydd for anledningen, musikken er omarrangert for vår besetning, og både sangtekster og manus oversettes eller tilrettelegges. Og alt synges, danses og spilles – selvfølgelig – ”live” på trøndersk fra scenen.

Musikalen inngår som et prosjektarbeid i tre forskjellige ”programfag” som elevene velger ett av og som de leser over to år. Disse fagene er MDD3004 Musikk, MDD3005 Teaterensemble og FOR3002 Scenografi og kostyme.
" width=
Foto: Tom Eikrem
" width=

Ønsker du å være med på musikalen?

Liker du å sy? Elsker du å synge? Lyst å børste støv av et instrument, banke spiker eller spille skuespill? Følge med på oppslag om infomøte og følge Strindamusikalen på Facebook!

Se NRK Midtnytt-innslaget fra forberedelsene til Strindamusikalen 2021 - Cabaret.

Strindamusikalen på Facebook

" width=

Sist oppdatert 19.06.2024