Hospitering

2G9B6257_RonnyDanielsen.jpg

Hospitering er en fin mulighet for ungdomsskoleelever til å prøve ut utdanningsprogram ved en videregående skole. Følg med her for info om høstens hospiteringsuker på Strinda.

Hospitering på Restaurant- og matfag uke 45 og 46.

Det nærmer seg hospitering for 10. Trinn i VGS. Tilbakemeldingen fra i fjor var svært gode, så vi kjører samme opplegget og har fokus på de ulike retningen Restaurant- og matfag på Strinda vgs. har. Vi er den eneste skolen i Trøndelag som har alle tre retningen innenfor Vg2 Restaurant – og matfag.

Elevene vil få muligheten til å hospitere praktisk over to dager med fire ulike opplegg/innhold. Her får de muligheten til et lite innblikk i våre 11 retninger innenfor fag og svennebrevretningene. Vi har plass til 24 elever per. Gruppe over fire tidsrom, altså totalt 96 elever.

Gjennomføring

Grupper på 24 elever får tilbud om praksis over to dager. Dere deles inn i fire ulike grupper, med 6 på hver gruppe med egen lærer og evt. lærling

Dere skal innom to praktiske opplegg (2 x 3 timers undervisningsopplegg med lunsj mellom øktene) hver dag. Dere skal få en praktisk økt som kokk, servitør, baker/konditor og matproduksjon i løpet av to dager. Dette for å få et innblikk i de fagene og retningen vi har på Restaurant- og matfag på Strinda vgs.

Uke 45

• Gruppe 1: Mandag 6 og tirsdag 7 november – 24 stk.

• Gruppe 2: Torsdag 9 og fredag 10 november – 24 stk.

Uke 46

• Gruppe 3: Mandag 13 og tirsdag 14 november – 24 stk.

• Gruppe 4: Torsdag 16 og fredag 17 november – 24 stk.

Praktisk informasjon:

• Alle må ha med gode sko, bukse og hvit t-skjorte å jobbe i. Vi låner ut forstykker/forklær

• Alle får lunsj + at de får med seg det de lager hjem

• Oppmøte kl. 08:00 alle dager i kantina, se etter skilt med Restaurant- og matfag

Ved spørsmål kontakt avdelingsleder Geir-Rune Larsen geila@trondelagfylke.no , mobil 93062571

Sist oppdatert 22.09.2023