Bare seksere på vitnemålet

_PEV9633.jpg

Lily Karimaie og Aslak Valentin Lonnée har fullført skolegangen på Strinda med toppkarakterer i alle fag!

Aslak Valentin Lonnée, som i år har gått på VG2 Datateknologi og elektronikk, avsluttet med bare seksere på sitt vitnemål. Han forteller at oppskriften for han var å følge godt med, forberede seg godt til prøvene og arbeide grundig med innleveringene. Det var spesielt kroppsøvingskarakteren som har vært utfordrende, men Aslak driver med buldring på fritiden (og er også en erfaren birøkter, kajakroer mm) og han mener selv at det var det som gjorde at han klarte det.
Til neste år starter han på Andøy videregående skole på linjen Romteknologi og har planer om å videre studere romteknologi i Nederland. Aslak har også funnet tid til å gjøre unna matematikken og planlegger å ha realfagskompetanse til etter neste skoleår.

Lily Karimaie har så definitivt klart det hun ønsket seg som barn - nemlig flest mulig seksere. Faktisk har Strindaeleven kun seksere på vitnemålet sitt. Det er ekstremt imponerende, og vi gratulerer henne så masse med det fantastiske resultatet. Les mer om jobben bak resultatene, og hennes beste tips til å lykkes med skolefag i denne Adressa-artikkelen (trd.by).

Lily (19) fra Trondheim har bare seksere på vitnemålet


Foto: Ole-Fredrik Lambertsen (Adressa/Trd.by)