Julegata 2021

smaken_av_strinda.JPG

Julegate og julerestaurant gjennomføres som planlagt, med nødvendige smitteverntiltak.

Velkommen til den 21 årgangen av Julegata og "Smaken av Strinda". Elevene har gjennom høsten laget pinnekjøtt ,spekeskinke, øl-pølse og fenalår. I dagene før og i løpet uke 50, blir det laget lammerull, medisterkaker, Sosisser, sylte, ribberull, leverpostei, div. sild, ulike salater, all slags julebakst, hjemmelaget konfekt og mye mer. Her kan du kjøpe hjemmelaget lokal mat som er laget for hånd av dyktige og stolte restaurant- og matfagelever. Håper å se deg til en hyggelig julehandel av lokal tradisjonsmat.

Julegata - åpningdag og åpningstider.

Mandag 13.12. – fredag 17.12. kl. 10:00 – 14:00, eller så lenge vi har varer.

https://www.facebook.com/events/939078080322123?ref=newsfeed

Sjekk ut forberedelsene til Julegata i dette facebookalbumet.

Julerestaurant.

Booking starter kl. 10:00 fredag 10.12.21 på telefon 74176477
Åpningstider mandag 13.12 til torsdag 16.12. fra kl. 11:00 – 13:30.