Julegata og julerestaurant 2022

IMG_9046.JPG

Velkommen til årets Julegate og julerestaurant! Velkommen til Smaken av Strinda!

I dagene før, og i løpet av uke 50, blir det laget medisterkaker, sosisser, sylte, ribberull, leverpostei, div. sild, røkt-, grav- og speket laks, ulike salater, alle «sju slagene» av julebakst, julebrød, håndmodellert marsipanfigurer, hjemmelaget konfekt og mye mer…
Elevene på Restaurant-og matfag på Strinda vgs. har gjennom høsten skåret
ned økologisk lam fra gården til Skjetlein vgs. Lammene har beitet i Budalen i sommer. Våre elever har blant annet laget pinnekjøtt, lamerull, lammepølser og fenalår.
Nå kan du kjøpe hjemmelagede produkter til deg selv eller som en hyggelig gave. Alt er laget for hånd av dyktige og stolte Restaurant- og matfagelever.

 

Åpningsdager og tider for årets Julegate.

• Tirsdag 13.12. - fredag 16.12.22. Kl. 10:00 – 14:00
*Med forbehold om utsolgte varer

 

Åpningsdager og tider årets Julerestaurant

Det blir tradisjonell julemat fra a la carte meny.
• Mandag 12.12. – torsdag 15.12.22. kl. 11:00 – 14:00
• Booking tas imot fra fredag 09.12.22. kl. 10:00. Telefon 74176477