Velkommen til den 24. årgangen av Julegata og julelunsjrestaurant med smaken av Strinda vgs.
I dagene før, og i løpet av uke 49 og 50, blir det laget medisterkaker, sosisser, sylte, ribberull, leverpostei, div. sild, røkt, grav og speket laks, ulike salater, alle «sju slagene» av julebakst, julebrød, håndmodellert marsipanfigurer, hjemmelaget konfekt og andre godsaker…
Elevene på Restaurant-og matfag på Strinda videregående skole har gjennom høsten skåret ned økologisk lam fra gården til Skjetlein vgs. Lammene har beitet i Budalen i sommer. Våre elever har blant annet laget pinnekjøtt, lamerull, lammepølser og fenalår.
Under Julegata kan du kjøpe hjemmelagede produkter til deg selv eller som en hyggelig gave. Alt er laget for hånd av dyktige, og stolte, Restaurant- og matfagelever.
Vi håper å se deg på årets utgave av Julegata og julerestauranten!
Åpningsdager og tider for årets Julegate
- Tirsdag 12.12. - fredag 15.12.23. Kl. 09:00 – 14:00
Med forbehold om utsolgte varer.
Åpningsdager og tider for årets julerestaurant
Det blir tradisjonell julemat fra a la carte meny.
- Tirsdag 12.12. – torsdag 14.12.23. kl. 11:00 – 14:00.
- Fredag 15.12.23. kl 11:00 - 13:00.
- Booking tas imot fra tirsdag 05.12.23. kl. 10:00.
Telefon 74176477