Julegata og julerestauranten

IMG_9055 (Large).JPG

Det nærmer det seg den 25. årgangen av Julegata og julerestauranten.

I dagene før, og i løpet av uke 49 og 50, blir det laget medisterkaker, sosisser, sylte, ribberull, leverpostei, alle «sju slagene» av julebakst, julebrød, håndmodellert marsipanfigurer, hjemmelaget konfekt og andre godsaker som hører julehøytiden til.

Elevene på Restaurant-og matfag på Strinda videregående skole har gjennom høsten skåret ned økologisk lam fra gården til Skjetlein vgs. Lammene har beitet i Budalen i sommer. Våre elever har blant annet laget pinnekjøtt, lamerull, lammepølser og fenalår av disse.


Nå kan du kjøpe hjemmelagede produkter laget av dyktige, og stolte, Restaurant- og matfagelever enten til deg selv eller som en hyggelig gave.


Vi håper å se deg på en annerledes julehandel av lokal tradisjonsmat.


Åpningsdager og tidspunkt for årets Julegate


Tirsdag 10.12. - torsdag 12.12.24. Kl. 09:00 – 14:00
*Med forbehold om utsolgte varer

Åpningsdager og tidspunkt for årets julerestaurant


Torsdag 05.12. - fredag 06.12.24. kl. 10:30 – 13:30
Tirsdag 10.12. - torsdag 12.12.24. kl. 10:30 – 13:30

Booking tas imot fra torsdag 28.11.24. kl. 10:00.- 14:00
(mandag 02.12.24. kl. 14:00 – 18:00)
Telefon: 74176477