Studiespesialisering med toppidrett (35 t/uka)

Har du søkt, eller skal du søke, studiespesialiserende med toppidrett på Strinda? Bruk kontaktskjemaet vårt for å registere din idrett.

 

Studiespesialisering er et 3-årig løp som gir deg studiekompetanse, og muligheter til å ta de programfag du ønsker. Du kan også ta toppidrett innen fotball, håndball eller friidrett som tilleggsfag til de 30 obligatoriske timene og få godkjent dette som programfag allerede førsteåret. Dette kan du ta i tillegg til andre programfag eller gjør at du kan velge litt færre timer i tredje studieår om du ønsker.

Ønsker du å søke på studiespesialiserende med toppidrett?

  1. Trykk på ikonet for VIGO
  2. Velg studiespesialiserende på Strinda videregående skole
  3. Gå så tilbake hit
  4. Meld deg på studiespesialiserende med toppidrett ved å fylle ut skjemaet under
  • Skolen tilbyr inntil 30 plasser på studiespesialiserende med toppidrett.
  • De 30 med høyest karakterpoengsum fra grunnskolen får tilbud om plass hvis det er flere søkere enn plasser til studiespesialiserende med toppidrett blant de som har kommet inn på Strinda. Påvirker ikke din sjanse til å komme inn på Strinda.
  • Det er ikke mulighet til å be om dette etter at du har begynt på Strinda, det er derfor viktig at du sier fra at du ønsker dette ved søknad.

Bruk skjemaet under for å søke på din idrett. NB: IKKE registrer personopplysninger ut over det som etterspørs i feltene (ingen sensitive opplysninger i rubrikken Andre opplysninger