Velkommen til hospitering på Tiller i uke 45, 46 og 47

webl-2.jpg

Velkommen til hospitering på Tiller videregående skole. Vi ser frem til å ta imot dere som vil bli bedre kjent med skolen, fagtilbudene, elevene og de ansatte på skolen vår. Dere vil få høre om Tiller vgs sitt nye fantastiske skolebygg som står klart til å ta imot alle nye og gamle elever til høsten. Nedenfor finner du mer detaljert informasjon planen for det programområdet du skal besøke. Vi gleder oss til å se deg.

Generelt om smittevern i forbindelse med hospitering

Vi tar smittevern på alvor og det er viktig at besøkende følger gjeldene nasjonale råd.

• Syke personer skal ikke være på skolen. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme selv ved milde symptomer.
  • God hygiene. Hostehygiene og å holde avstand er avgjørende for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontaktsmitte
  • Redusert kontakt mellom personer. Økt fysisk avstand mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår. Mindre grupper gir færre nærkontakter og mindre risiko for smitte.

Bygg -og anleggsteknikk

Velkommen til hospitering på Bygg- og anleggsteknikk i uke 45.
Vi ønsker 10.klassingene velkommen til en økt mellom kl.08.30 – 14.00

• Oppmøte ved våre lokaler på Øvre Flatås vei 34, 7079 Flatåsen Avdelingsleder og lærere møter hospitantene.
  • Felles presentasjon av skolen. Deretter blir elevene fordelt i klasser som de skal være sammen med.
  • Lunsj: Ta med matpakke. Elevene trenger kun mobil medbrakt.

Datoene for hospitering er mandag 8. november, tirsdag 9. november, torsdag 11. november og fredag 12. november.

Kontakt Roar Hansen (BA) på mobil 469 42 612 ved evt. spørsmål.

Studiespesialisering

Velkommen til hospitering på Studiespesialisering i 46.
Vi ønsker 10.klassingene velkommen til en økt mellom kl.9.00 til 13.50.

• Oppmøte ved hovedinngang kl. 9.00. Avdelingsleder og lærere møter hospitantene.
  • Felles presentasjon av skolen i auditoriet. Deretter blir elevene fordelt i klasser som de skal være sammen med.
  • Lunsj: Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt.

Dato for hospitering er fredag 19. november.

Kontakt Elisabeth Kristoffersen (ST) på mobil 977 59 932 ved evt. spørsmål.

Idrettsfag E-sport

Velkommen til hospitering på E-sport i uke 46 og 47.
Vi ønsker 10.klassingene velkommen
til en økt mellom kl.9.00 til 13.00.

• Oppmøte ved hovedinngang kl 9.00. Avdelingsleder og lærere møter hospitantene.
  • Lunsj: Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt.

Datoene for hospitering er mandag 15. november, tirsdag 16. november, mandag 22. november og tirsdag 23. november.

Kontakt Wiggo Sunde (ID E-sport) på mobil 470 25 066 ved evt. spørsmål.

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Velkommen til hospitering på Informasjonsteknologi og medieproduksjon i uke 46.
Vi ønsker 10.klassingene velkommen
til en økt mellom kl.9.00 til 14.00.

• Lunsj: Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt.

Dato for hospitering er tirsdag 16. november.

Kontakt Wiggo Sunde (IM) på mobil 470 25 066 ved evt. spørsmål.

Medier og kommunikasjon

Velkommen til hospitering på Media og kommunikasjon i uke 46.
Vi ønsker 10.klassingene velkommen
til en økt mellom kl.9.00 til 13.00.

• Lunsj: Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt.

Dato for hospitering er fredag 19. november.

Kontakt Wiggo Sunde (MK) på mobil 470 25 066 ved evt. spørsmål.

Salg, service og reiseliv

Velkommen til hospitering på Salg, service og reiseliv i uke 46.
Vi ønsker 10.klassingene velkommen til en økt mellom kl.9.00-14.3

• Lunsj: Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt.

Datoene for hospitering er torsdag 18. november.

Kontakt Jon Anders Kleven (SSR) på mobil 951 10 891 ved evt. spørsmål.

Sist oppdatert 04.11.2021