E-sport

CSGO-bilde HØST 2019 web.png

Mandag 28. oktober går startskuddet for årets turnering i CS:GO! Nytt i år er at også elevene fra Heimdal videregående skole og 10. klassingene fra Huseby ungdomsskole er invitert. Turneringen vil pågå på mandager og tirsdager hele høsten. Den store finaledagen blir i januar!

Hver klasse kan melde på ett eller flere lag. Kampene går på mandager og tirsdager cirka
kl. 15.40 til ferdig kamp. Kampene går i e-sportrommet på Tiller videregående skole, Saupstad. Påmeldingsfrist: fredag 25. oktober!

Invitasjon og påmelding

Lenke til direkte påmelding

Fjorårets finale i Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Vg1 studiespesialisering (1ST) vant 2-1 over 3ST i en spennende finale onsdag 23. januar!

 

 

E-sport på Tiller videregående skole

E-sport på Tiller videregående skole er for dem som ønsker opplæring og utvikling innen en sport i stor framgang.

E-sport på Tiller er et tilbud for alle, både for dem som bare synes det er gøy å game og for dem som har ambisjoner og skal delta innen ulike turneringene på et høyt nivå. E-sport er en utdanning på linje med toppidrettstilbudet i fotball og håndball og gir karakter som i vanlige fag.

Tilbudet gjelder elevene på Vg2 og Vg3 medier og kommunikasjon samt alle trinn på studiespesialisering.

 

  • E-sport er en samlebetegnelse på ulike former for dataspillkonkurranser.
  • E-sport er i dag en av de store idrettene, og tallet på utøvere i verden ventes å stige til 145 millioner i løpet av 2018.
  • E-sport tilbys som et programfag på Vg1, med mulighet for å fordype seg i faget på Vg2 og Vg3. E-sport er et 5-timers programfag med fagplan toppidrett.
  • I læreplanen til toppidrett er tre områder i fokus; treningsplanlegging, basistrening og ferdighetsutvikling. Som toppidrettsutøver er det viktig å ha et bevisst forhold til hva som er nødvendig for å kunne prestere på toppnivå, en sunn livsstil er noe av det som skal til for å lykkes.
  • Vi har et eget spillerom med gode gamingmaskiner og nødvendig utstyr for å drive denne formen for idrett. Rommet gir mulighet for å ha tilskuere til stede under turneringer og øvelser.
  • Elevene kan selv velge å spesialisere deg innen Counter-Strike; Global Offensive og League of Legends.

E-sport Tiller videregående skole, egen nettside

Tiller e-sport på Facebook

Hvordan søke på e-sport 

 

Sist oppdatert 14.11.2019