E-sport

SPILL I GYMSALEN.jpg

E-sport på Tiller videregående skole er for dem som ønsker opplæring og utvikling innen en sport i stor framgang.

Skoleturnering i Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Årets skoleturnering i CS:GO startet mandag 22. oktober. Kampene går på mandager og onsdager, og beste- pluss nest beste lag fra hver pulje går videre til neste runde.Turneringen er åpen for alle elever og ansatte på Tiller videregående skole. Finalen går i gymsalen torsdag 3. januar 2019!

Kvartfinaler

Onsdag 12. desember

Kl. 1430: Lærerlaget - 1MK Team 3
Kl. 1645: 3MK Team 2 - 3ST Team 1

Mandag 3. desember

1ST team 1 - 1MK team 1. Klar for semifinale: 1ST team 1
3MK team 1 - 2MK. Klar for semifinale: 3MK team 1


Invitasjon til CS.GO på Tiller videregående skole høsten 2018

 

De tre vinnerguttene!

Åpen turnering i Smash 4

5o kamper og stor stemning i e-sportkjelleren på Tiller den 19. september! Seier til Jonas fra Tiller, mens Byåsen-guttene Lars og Fredrik ble nr to og tre. Takk til alle deltagerne, og takk til Smash Trondheim ved Magnus Nicolaysen!

Om skolens e-sporttilbud:

E-sport på Tiller er et tilbud for alle, både de som bare synes det er gøy å game og de som har ambisjoner og skal delta innen ulike turneringene på et høyt nivå. E-sport er en utdanning på linje med toppidrettstilbudet i fotball og håndball og gir karakter som i vanlige fag.

Tilbudet gjelder elevene på Vg2 og Vg3 medier og kommunikasjon samt alle trinn på studiespesialisering. Toppidrett 3 (e-sport) tilbys fra høsten 2019.

  • E-sport er en samlebetegnelse på ulike former for dataspillkonkurranser. E-sport er i dag en av de store idrettene og tallet på utøvere i verden ventes å stige til 145 millioner i løpet av 2018.
  • E-sport tilbys som et programfag på Vg1, med mulighet for å fordype seg i faget på Vg2 og Vg3. E-sport er et 5-timers programfag med fagplan toppidrett.
  • I læreplanen til toppidrett er tre områder i fokus; treningsplanlegging, basistrening og ferdighetsutvikling. Som toppidrettsutøver er det viktig å ha et bevisst forhold til hva som er nødvendig for å kunne prestere på toppnivå, en sunn livsstil er noe av det som skal til for å lykkes.
  • Vi har et eget spillerom med gode gamingmaskiner og nødvendig utstyr for å drive denne formen for idrett. Rommet gir mulighet for å ha tilskuere til stede under turneringer og øvelser.
  • Elevene kan selv velge å spesialisere deg innen Counter-Strike; Global Offensive og League of Legends.

E-sport Tiller videregående skole, egen nettside

Hvordan søke på e-sport

Sist oppdatert 05.12.2018