DRA TIL YORK PÅ UTVEKSLING?

På tur til York og ett år på York College😊 .png

Trondheim Katedralskole har for tiden 12 elever som tilbringer Vg2-året sitt på utveksling i York i Storbritannia. Kanskje du har lyst til å gjøre det samme? Meld deg på digitalt infomøte for Vg1 elever.

De 12 Kattaelevene er elever på York College og bor hos vertsfamilier i og rundt byen York. Elevene går sammen med engelske ungdommer i de fleste fag, men har også noe undervisning i norsk og i historie gitt av norske lærere. Gjennom året tilbys det ekskursjoner til Edinburgh, London og andre steder.

Trøndelag vil ha 20 elevplasser i York skoleåret 23-24. Vi håper og tror at mange elever fra Katta og andre videregående skoler vil være blant søkerne. Det er karakterene fra 1. termin i Vg1 som legges til grunn for opptaket.

Søknadsfrist er 1. februar 2023.

Kan dette være noe for deg? Da bør du og foresatte melde dere på digitalt infomøte 4. oktober. Der vil Trøndelag fylkeskommune og Akademiet Utveksling informere om opplegget, fagmuligheter, inntakskrav og kostnader.

Tirsdag 04.10. kl. 18.00 – 18.30: Digitalt infomøte for Vg1-elever med foresatte om Vg2-studietilbud i York, skoleåret 23/24. Påmelding senest kl. 12.00 dagen før.

Digitalt infomøte for Vg1 elever med foresatte om Vg2 studietilbud i York, skoleår 2023-2024 (pameldingssystem.no)