European Young Chef Award 2022

maxresdefault.jpg
Artig med mange lovord om fasiliter og gjennomføring i forbindelse med Eurpean Young Chef Awards på Strinda 11-13 november. Dette skriver bl.a Adressa sin journalist Ole Jackob Hoel:

Mange av deltagerne hadde ventet seg trange forhold i hver sin lille krok på konkurransekjøkkenet, og ble forbløffet over de moderne og åpne forholdene på Strinda videregående skole.

Så Strinda står også igjen som en av vinnerne etter helgens konkurranse. Både fasilitetene og selve gjennomføringen av konkurransen fikk masse skryt fra både deltagere og de internasjonale arrangørene.


Bilder fra konkurransen 

Se også bilder fra arrangementet i dette Facebookalbumet 

 

Om European Young Chef Awards

Trondheim og Trøndelag er europeisk matregion i 2022 og 10.-13. november ble European Young Chef Award 2022 avholdt på Strinda vgsNorge deltok med kokkelærling, og tidligere Strindaelev, Ivar Follinglo Moe. Ni kokker fra ulike regioner i Europa konkurrerte med hver sin tradisjonsrett med råvarer fra egen region. Ivar lagde fårikål som sin tradisjonsrett dag 1 av konkurransen og en innovasjonrett av denne dag 2. Det ble til slutt en meget flott 3. plass til Ivar!