Info om hospitering for 10-klassinger på yrkesfag, studiespesialisering og idrettsfag.
Hospitering på Studiespesialisering.
Velkommen til hospitering på Studiespesialisering i uke 45 og 46. Vi ønsker 10.klassingene velkommen til en økt mellom kl 09.00-13.00. Oppmøte i kantina. Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt. Tidspunktene for Studiespesialisering er onsdag 9.november, mandag 14. og onsdag 16.november (kan bli færre dager, følg med).
Kontakt avdelingsleder Svein Jørgen Hansen (ST) ved evt. spørsmål.
Svein-Jørgen Hansen
Avdelingsleder for studiespesialisering (samfunnsfag)
svehan@trondelagfylke.no +47 74178276 +47 91796858
Hospitering på idrettsfag
Velkommen til hospitering på Idrettsfag i uke 45 og 47. Vi ønsker 10.klassingene velkommen til en økt mellom kl 09.00-13.00. Oppmøte i kantina. Det vil bli servert en liten matbit. Trenger kun mobil medbrakt. Tidspunktene for Idrettsfag er torsdag 10. og torsdag 24.november og torsdag 1.desember.
Kontakt avdelingsleder Berit Grøtte ved evt. spørsmål.
Berit Grøtte
Avdelingsleder, Idrettsfag
bergro@trondelagfylke.no +47 74178125 +47 47233621
Hospitering på Restaurant- og matfag, Strinda vgs. ukene 45 og 46
Gjennomføring
- Grupper på 20 elever får tilbud om praksis over to dager, dere deles inn i fire ulike grupper, med 5 på hver gruppe med egen lærer og evt. lærling
- Dere skal innom to praktiske opplegg (2 x 3 timers undervisningsopplegg med lunsj mellom øktene) hver dag. Dere skal få en praktisk økt som kokk, servitør, baker/konditor og matproduksjon i løpet av to dager. Dette for å få et innblikk i de fagene og retningen vi har på restaurant- og matfag på Strinda vgs.
Uke 45
- Gruppe 1: Mandag 7 og tirsdag 8 november – 20 stk.
- Gruppe 2: Onsdag 9 og torsdag 10 november – 20 stk.
Uke 46
- Gruppe 3: mandag 14 og tirsdag 15 november – 20 stk.
- Gruppe 4: onsdag 16 og torsdag 17 november – 20 stk.
Praktisk informasjon:
- Alle må ha med gode sko, bukse og hvit T-skjorte å jobbe i. Vi låner ut forstykker/forklær
- Alle får lunsj + at de får med seg det de lager hjem
- Oppmøte kl. 08:00 alle dager i kantina
Ved spørsmål kontakt avdelingsleder Geir-Rune Larsen
Geir-Rune Larsen
Avdelingsleder, Restaurant- og matfag
geila@trondelagfylke.no +47 74178161 +47 93062571
Hospitering på Elektrofag
Kjære 10. klassinger - velkommen til hospitering!
For elektrofag møter dere opp i kantina på en av følgende tidspunkt i ukene 45 og 46 (7. til 18. november) Hver gruppe kommer en økt.
Du kan komme på en av disse økten:
Mandag kl. 08:15 - kl. 11:30
Tirsdag kl. 08:15 - kl.11.30
Onsdag kl. 08:15 - kl.11:30
Torsdag kl. 08:15 - kl.11:30
Fredag kl. 10:10 - kl.14:00
Ved spørsmål kontakt avdelingsleder Jan Inge Pedersen
Jan-Inge Pedersen
Avdelingsleder, Elektrofag og datateknologi
janped@trondelagfylke.no +47 74178186 +47 95701846
Hospitering for Helse- og oppvekstfag, Strinda vgs. ukene 45 og 46
Gjennomføring
Vi ønsker velkommen til hospitering på HO. På helse- og oppvekstfag vil du møte engasjerte elever og lærere, og gjennom en dag sammen med oss, vil du få informasjon rundt helse- og oppvekstfag, barne- og ungdom, helsearbeiderfag og vårt nye skoletilbud HESK (helsefag med studiekompetanse). Det blir god tid til samtaler, spørsmål og svar gjennom dagen. Håper dagene kan gi både inspirasjon og motivasjon videre til eget utdanningsvalg. Vi gleder oss til å få besøk av deg!
Vel møtt.
Uke 45
- Mandag 7. oktober – oppmøte i kantina kl. 08.15 Dagen varer til kl.11.35.
- Tirdag 8. november – oppmøte kl.10.00 i kantina. Dagen varer til kl. 14.00
- Onsdag 9. november – oppmøte kl.10.00 i kantina. Dagen varer til kl. 14.00
- Torsdag 10. november – oppmøte kl.10.00 i kantina. Dagen varer til kl. 14.00
Uke 46
- Torsdag 17. november – oppmøte kl.10.00 i kantina. Dagen varer til kl. 14.00
- Fredag 18. november – oppmøte kl.10.00 i kantina. Dagen varer til kl. 14.00
Praktisk informasjon:
Ta med skrivesaker og matpakke. Eventuelt kan lunsj kjøpes i skolens kantine.
Ved spørsmål kontakt avdelingsleder Tone Guttormsen
Tone Guttormsen
Avdelingsleder, Helse- og oppvekstfag
tongut@trondelagfylke.no +47 74178289 +47 92242412