Velkommen til Smaken av Strinda vgs. jubileumsårgang 26.
I dagene før, og i løpet av uke 49 og 50, blir det laget medisterkaker, sosisser, sylte, ribberull, leverpostei, alle «sju slagene» av julebakst, julebrød, håndmodellerte marsipanfigurer, hjemmelaget konfekt og andre godsaker som hører julehøytiden til.
Elevene på Restaurant- og matfag ved Strinda videregående skole har gjennom høsten skåret ned økologisk lam fra gården til Skjetlein vgs. Lammene har beitet i Budalen i sommer. Våre elever har blant annet laget pinnekjøtt, lamerull, lammepølser og fenalår av disse.
Hos oss kan du kjøpe hjemmelagde produkter til deg selv eller som en hyggelig gave, laget for hånd av dyktige og stolte Restaurant- og matfagelever.
Vi håper å se deg på en annerledes julehandel med lokal tradisjonsmat laget med omtanke og kjærlighet av elever på Restaurant- og matfag.
Åpningsdager og tider for årets Julegate
- Tirsdag 09.12. - torsdag 11.12.23. Kl. 09:00 – 14:00
*Med forbehold om utsolgte varer
Åpningsdager og tider for årets Julerestaurant
- Onsdag 03.12. - fredag 05.12.22. kl. 10:30 – 13:30
- Tirsdag 09.12. - torsdag 11.12.24. kl. 10:30 – 13:30
Booking Julerestaurant tas imot fra onsdag 26.11.25. kl. 10:00.- 14:00
Telefon: 74176477
Sjekk også ut Facebookarrangementet for Julegata og julerestauranten 2025