Trøndelag fylkesbibliotek på Barnas store fjæredag

Sammen med NTNU, Grønn Barneby med flere var biblioteket selvsagt representert i form av Trøndelag fylkesbibliotek og Trondheim folkebibliotek.

Til tross for dårlig vær ble Rotvollfjæra fylt opp av nysgjerrige og skuelystne barn denne lørdags ettermiddagen. På programmet sto flere aktiviteter barna kunne delta i samt konsert med Mandarinsaft.

Trøndelag fylkesbibliotek var selvsagt på plass, og sammen med Trondheim folkebibliotek, formidlet vi relevant litteratur, og promoterte Lån en forsker, Bærekraftsbiblioteket og fagbokfestivalen Mimes brønn.

I tillegg kunne vi by på forfatter Geir Stian Ulstein som er aktuell med boken Matheo redder haien (Spratacus forlag); en bok som handler om en gutt, en hai og forsøpling i havet. Ivrige tilskuere fikk både prøve seg på hai-hyl, smake på hai-pepperkaker og delta på hai-tegnekonkurranse.

Geir Stian Ulstein og illustratør Line Renslebråten kommer også til fagbokfestivalen Mimes brønn som arrangeres på Kimen kulturhus, Stjørdal, lørdag 17. september.  

Fjæredagen