Alle fylkets videregående skoler stengt inntil videre.

Large.jpg
Illustrasjon koronavirus (Illustrasjon: CDC graphic)

Alle fylkets videregående skoler stengt inntil videre.

Beskjed til elever:

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april.

Dette betyr at vedtaket om å stenge de videregående skolene i Trøndelag blir forlenget, og at skolene holder stengt til og med den 13. april.

Selv om skolen er stengt, skal vi drive nettbasert opplæring. Du vil få beskjeder og instruksjoner av faglærerne dine. Mange av dere har tatt kontakt med oss med behov for å hente nødvendig utstyr på skolen.

Om det er elever som sitter i karantene eller andre elever som har hatt utfordringer med å hente skoleutstyret sitt ber vi dem om å maile skolen:

Retningslinjer for hjemmeundervisning

• Opplæringen skal så langt det er mulig, gå som vanlig. Hovedforskjellen er at den foregår på en annen arena.
  • Du skal gå ut fra at planlagte aktiviteter gjennomføres.
  • Hvis aktiviteter skal foregå digitalt i sanntid skal du få beskjed av faglærer i god tid i forveien,
  • Hvis du ikke leverer inn pålagt arbeid kan du få ordensanmerkning og/eller IV.
  • Du får ikke fravær, men du skal varsle kontaktlærer via melding i Canvas hvis du er syk.

På Udir sine sider kan du lese om tips til hjemmeundervisningen

Brev til elever og foresatte om digital undervisning fra fylkeskommunen

Informasjon fra fylkseskommunen

Mange barn og unge har spørsmål om koronavirus. I YouTube-filmen under får du svar på spørsmål Hermine (13) stiller Helen (lege i Helsedirektoratet).